Luxury Shops

We hebben op dit moment de onderstaande luxury shop’s in de site verwerkt. We proberen een zo’n groot mogelijk assortiment voor jullie te creëren. We willen jullie laten zien dat dezelfde producten voor verschillende prijzen worden verkocht, maar ook dat er in verschillende landen verschillende assortimenten beschikbaar zijn.

SSENSE

SSENSE is een Canadese -gebaseerde online luxury shop die een assortiment hoogwaardige, betaalbare producten aanbiedt. Het bedrijf werd in 2006 opgericht door twee ondernemers, en heeft vandaag meer dan 100 mensen in dienst.

Farfetch

Farfetch is een wereldwijd platform voor luxe mode met meer dan 3.000 boetieks en ontwerpers uit de hele wereld. Het bedrijf werd in 2007 opgericht door de Portugese ondernemer José Neves.

Mr Porter

Mr Porter is een online winkelbestemming voor herenstijl. De website biedt een keur aan designer en luxe merken, en ook een gecureerde selectie van hard-te-vinden artikelen.

Net-a-Porter

Net-a-Porter is een online detailhandel in luxe mode, opgericht in 2000 door Natalie Massenet. Het bedrijf biedt een reeks designermerken aan, en ook een eigen lijn artikelen.

BALR

BALR is een Nederlands merk dat een reeks luxe lifestyle producten aanbiedt. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door twee voormalige profvoetballers, en heeft vandaag een team van meer dan 40 mensen.

De Bijenkorf

De Bijenkorf heeft zeven winkels in Nederland en heeft een groot assortiment van luxe designer merken. Het bedrijf werd opgericht in 1870, en heeft vandaag meer dan 4.000 mensen in dienst.

Selfridges

Selfridges is een warenhuisketen met tien winkels in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf werd in 1909 opgericht door Harry Gordon Selfridge, en heeft vandaag meer dan 10.000 mensen in dienst.

Four Amsterdam

Four Amsterdam is gevestigd het hart van de stad, en biedt een scala aan high-end merken. De winkel werd opgericht in 2014, en heeft vandaag meer dan 20 mensen in dienst.

Luisaviaroma

Luisaviaroma is een online luxury shop die een reeks luxe designermerken aanbiedt. Het bedrijf werd in 1930 opgericht door Luigi Borsi, en heeft vandaag meer dan 400 werknemers.

Mason Garments

Mason Garments is een Nederlands luxe schoenenmerk, opgericht in 2013 door twee ontwerpers. Het bedrijf biedt een assortiment dames- en herenschoenen aan, en ook een kleine selectie kledingstukken.

Merken in de shops

We hebben een groot assortiment met merken, om een aantal te noemen;

Je vindt al deze ontwerpers en meer op de merken pagina. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends door je te abonneren op onze nieuwsbrief.

Filters:

Actieve filters:

SALE

Merken

Gender

Prijs

Shop

Maten

Filters:

Actieve filters:

Merken

Prijs

Maten

cactus

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.