De Bijenkorf

De Bijenkorf is een luxe warenhuisketen met zeven filialen in Nederland. Het bedrijf werd in 1870 opgericht en groeide uit van een klein winkeltje in Amsterdam tot een warenhuisketen met vestigingen in de grote steden in Nederland. De Bijenkorf staat bekend om zijn uitstekende klantenservice, ruime assortiment high-end producten, en mooie winkelinrichting. Als je op zoek bent naar een luxueuze winkelervaring, dan is dit zeker een winkel om naartoe te gaan.

Merken bij de Bijenkorf

De bekendste merken worden verkocht bij de Bijenkorf. De luxe merken zoals Gucci, Luis Vuitton, Chanel, Dior en Cartier hebben in shop-in-shop winkels. Wat inhoudt dat ze vanuit hun eigen naam verkopen en een stukje winkelruimte huren van de winkelketen. Dit zijn de meest exclusieve en dure merken die in de winkels worden aangeboden.

Op de modeafdeling vind je alle grote namen zoals Diesel, G-Star, Scotch & Soda, Selected Homme en nog veel meer. De Bijenkorf verkoopt ook de streetwear merken Daily Paper en Filling Pieces. Voor de sportievelingen hebben ze de grootste sportkleding merken, zoals Nike, Adidas en Puma.

In de schoonheidsafdeling vind je alle high-end cosmeticamerken. Bijvoorbeeld MAC, Dior, Lancôme, Giorgio Armani Beauty en Yves Saint Laurent Beauté.

De vestigingen

Er zijn zeven winkels in Nederland:

– Amsterdam

– Rotterdam

– Utrecht

– Den Haag

– Eindhoven

– Maastricht

– Breda

Elke winkel heeft zijn eigen unieke architectuur en vormgeving. De winkel in Amsterdam, bijvoorbeeld, is gevestigd in het voormalige postkantoorgebouw op de Dam. De winkel in Utrecht is gevestigd in een voormalige kerk. En de winkel in Rotterdam is gevestigd in een prachtig glazen gebouw, ontworpen door de wereldberoemde architect Rem Koolhaas.

De openingstijden

De openingstijden van de Bijenkorf hangen af van de plaats van de winkel. De winkels in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur. Op zondag zijn de winkels open van 12.00 tot 18.00 uur. De winkels in Eindhoven, Maastricht en Breda hebben verschillende openingstijden .

Hoe kom je bij de Bijenkorf

De Bijenkorf is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Alle winkels liggen in het centrum van de stad en zijn dus goed bereikbaar per trein, bus of tram. Als je komt met de auto kun je parkeren in een parkeergarage dichtbij de winkel.

Bijenkorf sale

De Bijenkorf heeft vaak sale. De grootste uitverkoop is de winteruitverkoop, die in januari plaatsvindt. Maar er is ook zomeruitverkoop en andere seizoensuitverkoop. Tijdens de uitverkoop vind je kortingen tot 70% op merkkleding, cosmetica, huishoudelijke artikelen en meer.

Designer sneaker sale en de Bijenkorf

Helaas hebben we nog geen samenwerking met de Bijenkorf. We hopen deze in de toekomst wel te krijgen. Echter zijn er online genoeg alternatieven websites die soms meer en exclusievere producten aanbieden dan deze winkelketen. Wij willen natuurlijk het beste overzicht met designer sneakers voor jullie aanbieden. Kijk bij Farfetch, SENSSE of Mr. Porter.

Filters:

Actieve filters:

SALE

Merken

Gender

Prijs

Shop

Maten

Filters:

Actieve filters:

Merken

Prijs

Maten

cactus

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.