FAQ – veelgestelde vragen

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Designersneakersale.nl is niet verantwoordelijk voor de verzending. Op het moment dat je een bestelling plaatst bij één van de aangesloten shops dan wordt deze verzonden door hen. De verzendkosten zijn per shop verschillend. Deze informatie vind je op de shoppages. Elke aangesloten shop heeft een eigen pagina met informatie over deze specifieke webshop. 

Waar moet ik mijn bestelling retourneren?

Bij DesignerSneakerSale.nl kan je geen producten bestellen, dus ook geen producten retourneren. De bestelling verloopt via de shop waar jij je bestelling hebt gekocht en hetzelfde geldt voor het retourneren van de producten. 

Welke maten verkopen jullie?

Op onze site worden alle schoenmaten weergegeven in de voor jullie bekende Europese maten. Dit doen we volgens de matentabellen op de schoenmaten pagina. Het kan echter wel zo zijn dat jouw speciefieke maat net is uitverkocht. Wij updaten de data op onze site 1 keer per dag en we doen dit gedurende de nacht. 

Bestel ik op DesignerSneakerSale.nl?

Nee, de bestelling wordt gedaan bij 1 van de bij ons aangesloten shops. Op het moment dat je klikt op de “bestel bij shop” knop wordt er een nieuwe pagina geopend van de desbetreffende webshop. Wij zijn een zoekmachine voor jouw designer sneakers. We hebben de betrouwbaarste shops zorgvuldig geselecteerd om een zo goed en exclusief mogelijk aanbod aan te kunnen bieden. 

Zijn de shops waar DesignerSneakerSale.nl mee samenwerkt betrouwbaar?

Alle shops waar we mee samenwerken zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze gaan allemaal door een strenge selectie procedure voordat we een samenwerking aan gaan. Onze shops zijn betrouwbaar! 

Zijn de prijzen op de site actueel?

De prijzen op de site zijn vrijwel altijd actueel, dagelijks updaten we de data achter de producten waaronder de prijzen. Het kan wel voorkomen dat de prijzen verschillen, in zo’n geval is de prijs bij de shop altijd de actuele prijs.

Filters:

Actieve filters:

SALE

Merken

Gender

Prijs

Shop

Maten

Filters:

Actieve filters:

Merken

Prijs

Maten

cactus

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.