5 designer sneaker trends Herfst/Winter 2019

De zomer is weer voorbij en het najaar maakt ruimte voor de nieuwe designer sneaker trends van 2019.

Om het jaar straks goed af te sluiten wil je er natuurlijk wel fashionable en trendy bij lopen zodat je weer als nieuw aan het jaar 2020 kunt beginnen. Zoals voorheen de witte sneakers onmisbaar waren hebben we dit najaar veel meer diversiteit in kleuren en modellen. Om ervoor te zorgen dat je dit najaar de designer sneaker trends van 2019 niet zal mislopen heeft DesignerSneakerSale een overzicht gemaakt met sneaker musthaves van dit seizoen.

Felle kleuren

Tegenwoordig wilt iedereen steeds meer opvallen en hoe kun je dat nou beter doen dan met felle kleuren? Natuurlijk is de outfit die je bij de sneakers draagt belangrijk maar de aandacht word gepakt door de sneakers want zeg nou zelf, opvallende kleuren geeft wel wat extra’s. Deze trend is een echte eyecatcher en geeft je ook alle ruimte om je creativiteit er op los te laten.

Grove dad sneakers

Deze trend is je misschien al wel opgevallen. Je kunt er namelijk niet zo snel om heen kijken want de verhoogde zool en de robuuste uitstraling van de dad sneakers vind je steeds meer en dan niet alleen in Hollywood. De meningen over deze trend zijn nogal verschillend toch kun je niet om het feit heen dat ze toch ontzettend populair zijn geworden. Wat voorheen oubollige tennis en of sport schoenen waren voor vader en opa’s zijn deze sneakers een ware moderne trend geworden. Je hoeft je er dus geen zorgen om te maken waarom ‘’ people stop, and stare’’ want het design heeft een moderne twist. Hier hebben we een aantal gave dad sneakers van de merken Balenciaga, Prada, Nike. En … om aan te tonen dat oude trends weer nieuw leven kunnen krijgen.

De sok sneaker

De designers van de sok sneakers hebben goed nagedacht over comfort van deze trend. Want je hebt met deze sneakers geen last meer van afgezakte sokken, ze zijn praktisch om aan te trekken en ook nog eens ontzettend licht. Alhoewel de sok sneaker niet veel voorkomt is het design van de sok sneakers niet nieuw. Wat wel nieuw is zijn de styling mogelijkheden in combinatie met jouw outfit omdat de grens tussen style en comfort niet meer ver van elkaar af hoeft te liggen. Balenciaga heeft een breed assortiment in deze style van sneakers wat het gemakkelijker maakt om jouw keuze in sok sneakers te maken.

Shiny shoe

Schoenen mogen in dit najaar volgens Burberry wat meer glanzen en glimmen want dat liet de fashion show wel zien. De metallic sneakers hebben hun intrede inmiddels al gemaakt want ook Gucci en Iceberg komen met nieuwe opvallende sneaker die binnen de trend Shiny shoe past.

Opvallende zolen

De zolen van sneakers mogen ook wat meer opvallen volgens Alexander McQueen, Gyspy sport en Christopher Kane. De zolen van deze designers gaan net een stapje verder dan alleen een platform. Kleuren, vormen en de texturen op de zolen komen allemaal aan bod in deze trend.

Filters:

Actieve filters:

SALE

Merken

Gender

Prijs

Shop

Maten

Filters:

Actieve filters:

Merken

Prijs

Maten

cactus

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.